Sådan fjernes meddelelser fra Google Chrome

  • Google Chrome-meddelelser informerer brugerne om indlæg på websteder.
  • Mange brugere finder disse meddelelser irriterende og ser ud til at deaktivere dem nemt.
  • Chrome giver dig mulighed for at administrere meddelelser fra dets indstillinger og tilbyder lister over tilladte og blokerede websteder.
  • Det er nemt at fjerne uønskede meddelelser, hvilket forbedrer browseroplevelsen.

Google Chrome

Når du surfer ved hjælp af Google Chrome, kan du lejlighedsvis støde på meddelelser af enhver art. Det handler om de meddelelser, der findes i browseren. Disse meddelelser er designet, så brugerne kan være opmærksomme på, hvad et websted offentliggør. Selvom ideen bag dem kan være interessant, er virkeligheden en anden. Fordi de i mange tilfælde er virkelig irriterende.

Derfor forsøger mange mennesker, der bruger Google Chrome som deres browser, at afslutte sådanne irriterende meddelelser. Den gode del er, at vi altid har mulighed for det administrere alt relateret til dem På en enkel måde. Dette kan gøres fra selve browseren.

Det normale er, at de er brugere, der accepterer underretninger fra en webside. Mange gange når du går ind på et websted, vises der en besked, der spørger os, om vi vil modtage dem. Det er muligt, at der er mennesker, der har valgt denne mulighed. Eller det kan være, at det blev klikket på ved et uheld. Under alle omstændigheder har du muligheden for at slette eller administrere disse meddelelser i Google Chrome.

Chrome

Da der er en sektion for dette i selve browseren. Så det er let for brugerne at altid have kontrol over dette. Derfor, hvis du på et bestemt tidspunkt mener, at meddelelserne er for mange, og at du vil slette, skal du ikke længere gøre dette. Hvordan kan dette styres? Vi viser dig alle de trin, der skal følges nedenfor.

Slet underretninger i Google Chrome

På din Windows-computer skal du åbne Google Chrome. Når vi allerede er inde i browseren, skal vi klikke på de tre lodrette punkter, der vises øverst til højre på skærmen. Når du gør dette, vises browserens kontekstmenu på skærmen. Vi har der en række muligheder. En af dem er konfigurationen, hvilket er det, vi skal klikke på denne gang.

Inden for konfigurationen skal du ned indtil du kommer til de avancerede indstillinger. Det er et afsnit, der normalt kommer noget skjult ud, men hvor vi har en række tilgængelige funktioner, som vi kan udføre en række justeringer i browseren med. Ud over at være i stand til at administrere disse meddelelser. I den avancerede konfiguration er du nødt til at gå ned, indtil du når afsnittet Privatliv og sikkerhed.

Google Chrome-underretninger

Det vil være i dette afsnit, hvor vi finder en mulighed kaldet Content Configuration. Så har vi en række muligheder, hvoraf den ene kaldes Notifikationer. Det er i dette afsnit, hvor du kan udføre styringen af ​​Google Chrome-underretninger. Derfor går vi ind i det. Her kan vi se fra hvilke websteder, vi har notifikationer aktiveret i browseren. Der er normalt to lister, en med dem, som du har tilladelse, og en anden med dem, der er blokeret.

Ved siden af ​​navnet på hver af websiderne på listen ser vi, at vi har tre lodrette punkter. Ved at klikke på dem får vi flere muligheder. Den første af disse muligheder er at blokere. Så hvis vi vil blokere underretninger fra en bestemt webside, skal vi bare klikke på denne mulighed. Dette betyder, at Google Chrome aldrig igen viser os meddelelser fra det nævnte websted. Vi kan gøre det med alle de websteder, der er nødvendige fra dem på denne liste.

Så når du gennemsøger, mens du bruger Google Chrome, vil du har meget mindre underretninger der gør din brug af browseren irriterende. Det er virkelig let at have kontrol over dette aspekt. Noget, der er vigtigt i mange tilfælde, fordi der er brugere, der finder disse meddelelser virkelig irriterende. Især hvis de blev accepteret ved et uheld eller uden at vide, hvad de virkelig var. Således bliver du aldrig mere nødt til at klare dem i browseren.


Tilføj som foretrukken kilde i Google